Laman

Cari aja disini yaa...!

Senin, 04 Februari 2013

SONO Prod th2003

Emut bae ka anjeuna
Siang wengi mung anjeunna nu ka impi Aduh – aduh aduh gusti Kieu gening karasana Lamun hate kaparah ku jamparingna Teu iraha teu dimana Mung anjeunna nu aya dina lamunan Geter asih nu gumati Mawa rasa endah cinta Tibelat mung ka anjeunna Sok sono kabina-bina Hate nyedek hoyong tepang Inggis lami teu patepang Duh sono taya duana Kieu gening karasana Lamun hate ukur anjeunna
Download Rere SONO

Download Rere Reina - Sono - Albm Sunda 1 Mp3