Laman

Cari aja disini yaa...!

Arek Band - Iwak Peyek (New Version)



download
arek band_iwak peyek.3gp

arek band_iwak peyek.mp3.

Ita Purnamasari - Dengan Menyebut Nama Allah

Download

dengan menyebut nama allah.3gp
dengan menyebut nama allahmp3

Ita Purnamasari - Kejamnya Cinta

Download

kejamnya cinta.mp3
kejamnya cinta.3gp

Ita Purnamasari - Berikan Cintamu

Download berikan cintamu.3gp

berikan cintamu.mp3

Ita Purnamasari - Terlanjur Cinta (Versi. 2)

Download terlanjur cinta versi 2.3gp

Ita Purnamasari - Terlanjur Cinta

Download terlanjur cinta.3gp

Ita Purnamasari - Penari Ular

Download
penari ular.mp3

penari ular.3gp

Ita Purnamasari - Cintaku Yang Terakhir

Download
cintaku yang terakhir.mp3

cintaku yang terakhir.3gp

Ita Purnamasari feat Yankson A I - Rindu Sampai Mati

Download

rindu sampai mati.mp3

rindu sampai mati.3gp

Ita Purnamasari - Sanggupkah Aku

Lirik

Ada rindu di hatiku
Kini sedang mengganggu
Mengganggu lamunanku
Hingga aku ingin jumpa
denganmu
Aku hampir tak percaya
Menghadapi semua
Semua kenyataan yang terjadi
Dan menyatu di hati
#:
Sanggupkah ku menghadapi
Hidup ini tanpa dirimu
Mengapa begitu cepat
Engkau pergi tinggalkan aku
Sepinya aku bermimpi
Kini tinggallah kenangan
Yang tak mungkin kulupa
Dan doaku untukmu
S'moga saja kau di sana
bahagia
Aku hampir tak percaya
Menghadapi semua
Semua kenyataan yang terjadi
Dan menyatu di hati
Back to #
Kini tinggallah kenangan
Yang tak mungkin kulupa
Dan doaku untukmu
S'moga saja kau di sana
bahagia
S'lamanya

sanggupkah aku.mp3

sanggupkah aku.3gp

nicky astria_carry on.flv

Lirik

andai dunia tanpa cinta
gelaplah hidupmu dan
hilang rasa
jangan pernah engkau
menyerah
kuatkan dirimu untuk
terus melangkah
carry on, carry on, buka
mata hatimu
jangan kau padamkan
harapan dan cintamu
carry on, carry on, waktu
terus berlalu
berani melangkah ikuti
nuranimu, carry on
dengan cinta di hatimu
hangatkan jiwa dan
terang hidupmu
mengapa kau takut dan
sembunyi
kini saatnya tunjukkanlah
dirimu
carry on, carry on, buka
mata hatimu
jangan kau padamkan
harapan dan cintamu
carry on, carry on, waktu
terus berlalu
berani melangkah ikuti
nuranimu, carry on
(carry carry on) carry on
(carry on)
(carry on, carry on, buka
mata hatimu
jangan kau padamkan
harapan dan cintamu
carry on, carry on, waktu
terus berlalu
berani melangkah ikuti
nuranimu, carry on) carry
on
carry on, carry on, (buka
mata hatimu
jangan kau padamkan)
jangan kau padamkan
(harapan dan cintamu)
harapan dan cintamu,
carry on
(carry on, carry on, waktu
terus berlalu
berani melangkah ikuti
nuranimu, carry on) carry
on, carry on

Download

carry on.mp3

carry on.3gp

Evi Tamala_Cenah

Lirik

Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa
kangen
Ku teu kawawa ku rasa
sono
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong
patepang
Ku teu kawawa hoyong pa
amprok
Sono...
Aduh engkang kunaon bet
harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana
Kamana..
Aduh engkang cenah moal
teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun katineung rasa
Aduh engkang katineung
urang
Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohong na
Nineung ku heureuy na
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa
kangen
Ku teu kawawa ku rasa
sono
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong
patepang
Ku teu kawawa hoyong pa
amprok
Sono...
Aduh engkang kunaon bet
harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana
Kamana..
Aduh engkang cenah moal
teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun katineung rasa
Aduh engkang katineung
urang
Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohong na
Nineung......

Download

CENAH.mp3

cenah.3gp

nining meida - ngantosan



Download FILE 3gp

NINING MEIDA ....KAWAH PUTIH

Download
Kawah Putih.3gp


Kawah Putih.mp3

Nining Meida_Teungteuingeun.mp4

Download
Teungteuingeun.mp3

Teungteuingeun.3gp

Nining Meida_Bulan Pangandaran

Download
Bulan Pangandaran.3gp

Nining Meida_Ka Bulan

Download
Ka Bulan.mp3

Ka Bulan.3gp

Nining Meida_Hanjakal

Download
Hanjakal.mp3

Hanjakal.3gp

Nining Meida_Sorban Palid

Download
Sorban palid.3gp

Akang haji sorban palid
Palidna ka cilamaya
Akang haji sumangga calik
Nyanggakeun mah sa aya aya
Akang haji sorban palid
Palidna ka cikapundung
Akang haji kunaon balik ulah
lila
Dalila pundung
Kaso pondok kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Najan sono najan heman
Teu sae ngobrol di jalan
Kaso pondok kaso panjang
Kaso ngaroyom ka jalan
Sono mondok sono nganjang
Sono patepang di jalan
Akang haji sorban palid
Palidna ka cikamiri
Akang haji kunaon balik
Ulah osok da nganyenyeri
Akang haji sorban palid
Palidna ka cilamaya
Akang haji sumangga calik
Nyanggakeun mah geuningan
sa aya aya


NINING MEIDA --- **JALIR JANJI**

Download
jalir janji.3gp

lirik jalir janji
Teu lami sa sasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weleh di anti-anti
Bakal nyorang rapi rapi
Awas ulah robih dei
Komo dei rek jalir janji
Estu cinta ukur hiji
Nepi kanti jalur pati
Nya abdi sareng salira
Pada-pada mika cinta
Susah senang nya
sasarengan
Pait manis nya duaan
Ulah jalir janji
ulah jalir janji
Komo deui aya niat
nganyenyeri
Ulah jalir janji
Ulah jalir janji
Komo deui aya niat gaduh
deui
Kadedeh nu urang
Kaheman nu urang


Nining Meida_Bogoh Kasaha

Download
bogoh kasaha.3gp

Lirik

Bogoh ka saha
Bogoh ka urang mana
Geura balaka…a…a..
Ulah rek asa asa
Milih milih numana
Milih nu kumaha
Ulah cangcaya..a…a..
Bisi kaduhung ahirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna
Lamun enya jodona
Lamun enya kuduna
Moal rek aya…a…a..
Nu bisa misahkeunnana
Lamun enya cintana
Lamun enya hayangna
Ulah rek aya…a…a..
Nu nyoba misahkeunnana
Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna


NINING MEIDA.....**DURIAT**

Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat
Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan
lawang
Pating kaletrok kana panto
hate
Tapi ku urang teu dipalire
Duriat teu bisa digantian ku
rupa
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na heunteu
kapaksa
Dikotretkeun dina hate tidituna
Diguratkeun dina rasa tidituna
Dibuka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka
heman

download
Duriat.3gp

Nining Meida_Midua Cinta

Download
midua cinta.mp3

midua cinta.3gp

Nining Meida ft Adang Cengos_Rame Rame

Download
rame rame.mp3

rame rame.3gp

lirik

yu batur rame-rame
hayu urang suka bungah
galumbira
gotong royong sauyunan
digarawe babarengan
ulah sok loba catur
sok komo lamun bari
ngomongkeun batur
hilangkeun pangangguran
hayu urang ciptakeun
pangwangunan
sistim keamanan jeung
lingkungan eta hiji kawajiban
program Keluarga Berencana
cukup boga anak dua
dukung kabersihan kasehatan
jeung pendidikan lingkungan
urang


Nining meida_Kamana

Download
Kamana.mp3

Kamana.3gp

Nining Meida_Peuyeum Bandung

Download
Peuyeum Bandung.mp3

Peyeum Bandung.3gp

Nining Meida_Tembang cinta

Download
Tembang cinta.mp3

Tembang Cinta.3gp

NINING MEIDA ...**SAMI SAMI **RBT**

Download
Sami Sami.3gp

NINING MEIDA..."HARIRING KURING"

Download

Hariring Kuring.mp3

Hariring Kuring.3gp

lirik

Tengah peuting keur jemplang
jempling
Kuring nyaring, teu geunah
cicing
Hate melang, sumoreang
Buah ati, lawas teu patepang
Cuang cieung, kuring sorangan
Nenggeulis cik pangumbaraan
Lieuk dengen lieuk lain
Laya pisan kesan pamunangan
Rek sasambat ka saha nya
nyambat
Suwung dulur, walurat sobat
Sangsang badan, nitipkeunnya
diri
Iwal ti ka Gusti hyang widhi
Hiliwirkeun, duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
Kajungjunan nu ngantosan
Kawih ati nu keur rungsing
pusing
Tengah peuting keur jemplang
jempling
Kuring nyaring, teu geunah
cicing
Hate melang, sumoreang
Buah ati, lawas teu patepang
Rek sasambat ka saha nya
nyambat
Suwung dulur, walurat sobat
Sangsang badan, nitipkeunnya
diri
Iwal ti ka Gusti hyang widhi
Hiliwirkeun, duh angin peuting
Pangnepikeun hariring kuring
Kajungjunan nu ngantosan
Kawih ati nu keur rungsing
pusing
Kawih ati nu keur rungsing
pusing



NINING MEIDA......"""J O L """

Jol anjeun datang deui
sanggeus sabaraha kali
ngahianat...
nganyeyeri...
torojol jol, anjeun datang deui
jol anjeun datang deui
kuaneh naha kuring beut
lengle
hararese....
nutup hate...
torojol jol jol
anjeun datang deui
kukuring ditutup ku anjeun
dibuka
tutup buka rusak engselna
kukuring ditutup kuanjeun
dibuka
tutup buka leungit koncina
kukuring ditutup kuanjen
dibuka
tutup buka lesot tolakna
kukuring ditutup kuanjen
dibuka
tungtung namah panto muka
salina
jol
anjeun datang deui
kungsi ngahianat kungsi
kuring lengle eleh deui
daek deui popo poek kana
kanyeri


Download
Jol.3gp

NINING MEIDA ft Doel Sumbang -- **SONO BAE** RBT

Kabayang - bayang bae
kaimpi - impi bae
na pipikiran, na rarasaaan
na tetenjoan, saliraaaa
Sono ku sono bae
emut ku emut bae
rumasa beurang
gede duriat
hate kabandang saliraaaa
Isuk, beurang, sore, peuting
hayang panggih bae
Isuk, beurang, sore, peuting
hayang deukeut bae

Download
Sono Bae.3gp


Sono Bae.mp3

Nining Meida - Naha Enya (degung kawih).wmv

Download
Naha Enya kawih degung.3gp

KAbaya Beureum.

Download
Kabaya Beureum.3gp

NINING MEIDA -- **KAREMBONG KAYAS**

Lirik

Duh aduh karembong kayas
Disawang matak kagagas
Baheula keur jeung manehna
Karembong the jadi saksina
Duh aduh karembong kayas
Dianggo ku mojang kota
Loba nu matak kabita
Ku nu nganggo karembong
kayas
Mojang bandung loba nu matak
kaduyung
Ku wanoja sumedang matak
kagembang
Mojang garut loba nu matak
kagirut
Komo lamun nganggo
karembong kayas
Mojang bandung loba nu matak
kaduyung
Ku wanoja sumedang matak
kagembang
Mojang garut loba nu matak
kagirut
Komo lamun nganggo
karembong kayas
Duh aduh karembong kayas
Dianggo ku mojang kota
Loba nu matak kabita
Ku nu nganggo karembong
kayas
Mojang bandung loba nu matak
kaduyung
Ku wanoja sumedang matak
kagembang
Mojang garut loba nu matak
kagirut
Komo lamun nganggo
karembong kayas
Mojang bandung loba nu matak
kaduyung
Ku wanoja sumedang matak
kagembang
Mojang garut loba nu matak
kagirut
Komo lamun nganggo
karembong kayas

download
Karembong Kayas.mp3

Karembong Kayas.3gp

Nining Meida and Adang Cengos_Anjeun

Lirik

Teu aya deui, nu mikancinta iwal
anjeun
Teu aya deui, nu mikamelang
iwal anjeun
Pangnyaahna sadunya,
pangbageurna sadunya iwal
anjeun
Anu heman tur daria, anu jangji
satia ngan ukur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate bagja bisa papanggih
jeung anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate reugreug aya sagigireun
anjeun
Ngan saeutik hanjakalna
Lamun tepang osok ngajak
rurusuhan
Dasar kudu kanyahoan
Horeng anjeun geus rimbitan
Teu aya deui nu jadi pikir iwal
anjeun
Teu aya deui nu kagundamkeun
iwal anjeun
Inggis beunang ku batur
Inggis bogoh ka batur, iwal
anjeun
Unggal peuting babacaan
Mapatkeun pelet asihan husus
keur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Kurang dahar, kurang sare mikir
anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hayang deukeut, hayang
geugeut...Ngan jeung anjeun
Dasar kudu kanyahoan
Ngirim surat salah ngasupkeun
eusina
Gurat sial jeung cilaka
Putus ka ditu ka dieu.

Download
Anjeun.mp3

Anjeun.3gp

NINING MEIDA -- BULAN BROMO

Download
Bulan Bromo.3gp

nining meida - sujud

Sujud.mp3


Sujud.3gp

nining maida ft adang_tisaprak

Download
Tisaprak.mp3

Tisaprak.3gp

Nining maida Talaga Remis

Download
Talaga Remis.mp3

Talaga Remis.3gp

LIRIK
Talaga reumis talaga nu jadi
saksi
waktos urang paheut janji
pasini pakait ati
pasimpay rasa satia
duh bagja saksina talaga reumis
talaga reumis talaga endah
romantis
tempat urang ngumbar asih
namplokeun rasa kasono
nyacapkeun rasa katresna
duh endah disisi talaga reumis
disisi talaga reumis
cinta mekar karembangan
disisi talaga reumis
carita pinuh mamanis
disisi talaga reumis
asih nyanding kabagjaan
disisi talaga reumis
nyipta rasa nuromantis
urang anteng... paduduan
mancing rasa... asih kaheman
pusuerna... useup kageugeut
gupayna... geleng kadeudeuh
ngango jeujeur....
panghareupan
ngantos geuterna kukumbul
kalbu
surser rasa kasambut cinta
pinangih bagja ditalaga
urang anteng... paduduaan
ngahaleuang... tembang
kasmaran
ngahariring...ririh kaheman
ngagalindeng..lagam katineung
lirih asih... pamatri ati
tembang tresna panyimpay rasa
lagu shadu mepende kalbu
ngahudang cinta ditalaga
talaga reumis
talaga nujadi saksi
waktos urang paheut janji
pasini pakait ati
pasimpay rasa satia
duh bagja saksina talaga reumis


NINING MEIDA ....""NYAMPAK""

Download
Nyampak.3gp

Nining Meida AS Tikamari

Download
Tikamari.mp3

Tikamari.3gp

NINING MEIDA.....""KAPAUT IMUT"""



Download file 3gp

NINING MEIDA --- KAPENGPEONGAN

Download
Kapengpeongan.3gp

NINING MEIDA - - ** PEURIH **

Download

Peurih.3gp

Peurih.mp3

NINING MEIDA -- **TONG ASA ASA**

Download
Tong Asa Asa.mp3

Tong Asa Asa.3gp

NINING MEIDA --- **DUKA KUMAHA**

Download
Duka Kumaha.mp3

Duka Kumaha.3gp

Nining Meida_Borondong Garing (Akoer Lah).flv

Download
Borondong Garing.mp3
Borondong Garing.3gp

lirik
Borondong Garing
Borondong garing
ider kota pilemburan
mekar lumaku diri
anu dagang bari mimitran
Borondong garing
haleuang katineung ati
jerit ciptaning ati
jeung hiliwirna angin peuting
Oleh-oleh Priangan di lingkung
gunung
Majalaya Soreang Banjaran
Bandung
hate jongjon lugina anu
dikantun
narik ati matak luas nu
ngabantun

NINING MEIDA...ASIH URANG

Dowoload
Asih Urang.mp3
Asih Urang.3gp

Nining Meida_Sesah Hilapna

asa asa urang teh nembean
tepang
aya kereteg hate dugdeg surser
sesah hilapna
gening bet sungkan papisah
duuu sesah hilapna
kantenan urang teh nembean
tepang
aya nu eunteup gerentes
kadeudeuh
sesah hilapna
nyanding asih dina ati
duh sungkan patebih
ayeuna urang ngahiji
geus jadi batur sa ati
gemulung siang jeung wengi
duh bagja nyanding asih
teu kaop teu tepang sadinten
teu kawawa ku rasa kangen
teu benang dipapalerkeun
teu benang dibebenjokeun


Download
Sesah Hilapna.3gp

Sesah Hilapna.3gp

NINING MEIDA....**TIBELAT (SHOW)**

Lirik

Ukur sarérét teuteup saliwat
Tapi duriat tumapel maskét
Matih lir peurah diri sumerah
Kumambang asih
Néang pangeunteupan deudeuh
Diri ngambang kabandang
kajamparing
Kumanéhna
Diri nguyung kapentang
kalanglayung
Kumanéhna
Kamana atuh kamana
Néang manéhna
Metik asihna
Sarérét jeung saliwat
Mawa Tibelat
Sesah hilapna
Rérét manéhna
Teuteup manéhna
Seukeut pamorna
Ngahudang Cinta


tibelat.3gp

Nining Meida_Emut Bae

Lirik

lain ti baheula atuh kang urang
teh pateupang
ieu hate abdi atuh kang emut
bae ka eungkang
teu benang dipapalerkeun,teu
benang di bebenjokeun
lain ti baheula atuh kang urang
teh patepang
ieu hate abdi atuh kang,emut
wae ka eungka
tuebeunang dipapalerkeun,tue
benang dibebenjokeun
Reff:
dipapareng sugan jaga
endah mun laksana
wangi asih nu duaan
imut bagia tineung rasa
dipapareng sugan jaga
endah mun laksana
wangi asih nu duaan
imut bagja tineung rasa
aduh engkang
emut bae ka eungkang
aduh engkang baabdi
kabiluyuingan

Emut Bae.mp3

Nining Meida_Potret Manehna

Potret Manehna.3gp

Lirik

Potret manehna
Nu katampa minggu kamari
Dipiguraan
Disimpen dihade-hade
Anteng diteuteup
Jadi batur dina simpe
Aduh endahna
Mapaesan taman hate
Potret manehna, potret
manehna
Ditilik di sidik-sidik
Diteuteup di bulak-balik
Ku manis bae
Potret manehna, potret
manehna
Socana, imutna, teuteupna
sagalana
Ngan keur kuring bae
Potret manehna, potret
manehna
Wawakil jirim jinisna
Tanda satia ngarah kangen
salilana
Jadi bukti najan anggang langka
tepang
Potret anu digugulung potret
manehna.


Nining Meida_Es Lilin

Download
Es Lilin.3gp


Es Lilin.mp3
Lirik
Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka
Sukajadi
abdi isin ceuceu samar kaduga
sok sieun mah aduuh henteu
ngajadi
Baris isi
Es lilin mah ceuceu buatan
Bandung
dicandakna geuningan ka
Cipaganti
abdi isin jungjunan duh
bararingung
sok inggis mah aduuh henteu
ngajadi
Itu saha dunungan nu nungtun
munding
digantelan geuning ku
saputangan
itu saha dunungan ku ginding
teuing
sing horeng mah aduh geuning
jungjunan
Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-
bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun
kamana-mana
Kamana mah dunungan
ngaitkeun cingcin
ka kaler mah aduuh katojo bolat
kamana mah dunungan
ngaitkeun pikir
sakieu mah aduuh panas
hatena.


Nining Meida_Mojang Priangan

Nining Meida S -
Mojang priangan
Angkatna ngagandeuang,
Bangun taya karingrang,
Nganggo sinjang dilamban,
Mojang Priyangan.
Umat imut lucu,
Sura seuri nyari,
Larak-lirik keupat
Mojang Priyangan.

Download
Mojang Priangan.3gp


Mojang Priangan.mp3

NINING MEIDA - KALANGKANG

Download
Kalangkang.3gp

lirik

Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih…
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin ..kaambung damis
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkeh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh
Luhur pasir tepung geten
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan…..nu duaan
Hanjakal ….hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang…
Harepan ……harepan …. diri
Sing nyanding jeung kanyataan


Nia Daniaty - Nu Teu Lami



Download file 3gp

NIA DANIATY "Bimbang"

Download
bimbang.3gp

Nia Daniaty - Inggis

Download
inggis.3gp

Nia Daniaty - Salangit

Download
salangit.3gp

Nia Daniaty - Peurih

Download
peurih.3gp

Nia Daniaty - Hianat

Download
hianat.3gp

Nia Daniaty - Sirna

Download
sirna.3gp

NIA DANIATY "Imut Salangkang"

Download
imut salangkung.3gp

NIA DANIATY "Naratas Cinta"



Download file 3gp

NIA DANIATY "Tamperan Cinta"

Download
tamperan cinta.3gp

NIA DANIATY "Kunaon"

Download
kunaon.3gp

NIA DANIATY "Tembang Asih"



Download file 3gp

Nia Daniaty_Leugiteun

Download
leungiteun.3gp

NIA DANIATY "Tong Lami-Lami"

Download
tong lami lami.3gp

Nia Daniaty_Ngantosan

Download
ngantosan.3gp

NIA DANIATY "Pangumbaran"

Download
pangumbaraan.3gp

Nia Daniaty_Bagja



Download file 3gp

Pop Sunda - Nia Daniaty - Alim Patebih.mpg

Download
alim pateubih

NIA DANIATY "Rumasa"

Nia Daniaty - Karunya

Download
karunya.3gp

Dadido - Aca Aca Nehi Nehi

Download

Aca aca nehi nehi.mp3
aca aca nehi nehi.3gp



Mamamamama mau makan
mau minum bikin sendiri
Cuci baju celana nyetrika pun
sendiri
Apalagi bila tanggal tua
mendekati
Aku bagai bujangan yang tak
punya istri
Nasib memang nasib jadi
begini
Semuanya apa-apa ku lakukan
sendiri
Lama-lama mumet juga eh kalo
begini
Bila talak tilu talak tilu
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila sifatmu terus begitu
Pulang saja kau pulang ke
rumah orang tuamu
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila dirimu terus begitu
Aku pulangkan kamu
Maunya aku marah eh aku
bingung sendiri
Baru mau ngomong eh malah
ditinggal pergi (oh ya)
Mondar mandir sendiri
bingung mau ngapain
Ampun gusti ammpuni
hambamu ini
Bila ada uang abang disayang
Bila tak ada, jatah kopi pun
hilang
lyricsalls.blogspot.com
Lama-lama kalau begini rontok
hatiku
Bisa talak tilu talak tilu
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila sifatmu terus begitu
Pulang saja kau pulang ke
rumah orang tuamu
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila dirimu terus begitu
Aku pulangkan kamu
Jahe jahe alala tum jahe jahe
Nehi nehi aca aca nehi nehi
Jahe jahe alala tum jahe jahe
Aca aca aca nehi nehi nehi
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila sifatmu terus begitu
Pulang saja kau pulang ke
rumah orang tuamu
Alala tum jahe jahe aca aca nehi
nehi
Aduh biyung inyong ora sudi
Bila dirimu terus begitu
Aku pulangkan kamu

Nita Thalia

Nita Yulianti
Perempuan
Bandung, Indonesia, 10 Oktober
1982
Nita Thalia, yang bernama asli
Nita Yulianti, adalah artis
dangdut asal bandung,
Indonesia ini memulai karir di
bidang musik sejak tahun 2000,
dengan album pertamanya yang
berjudul KUMIS. Pennyanyi
dangdut kelahiran tahun 1982
ini ternyata memiliki karir yang
cukup gemilang dalam kancah
musik, terbukti dengan albumnya
yang cukup produktif dan
disambut baik oleh para pecinta
dangdut Indonesia. Banyak
diantara albumnya yang terjual
laris di pasaran. Selain sukses di
bidang tarik suara, Nita juga
dikenal sebagai model iklan.
Dengan lagu yang
dibawakannya, dia membintangi
beberapa iklan.
Nita sempat menjadi sorotan
publik akibat terbongkarnya
pernikahannya dengan seorang
lelaki bernama Nurdin Ruditia
alias Rudi. Pernikahan yang
seharusnya menjadi kabar
bahagia justru menjadi hal yang
memalukan lantaran Nita sempat
menyembunyikan pernikahannya
dari publik. Akibatnya, ketika
masalah tersebut dibongkar
media, Nita dengan wajah malu
akhirnya mengakui berita
pernikahnnya dengan Rudi pada
tanggal 27 Agustus 2000.
Sebelumnya Nita juga sempat
dikabarkan menikah dengan
seorang lelaki bernama Herman,
dan dituduh telah merebut
Herman dari seorang wanita.
Namun Nita membantah keras
isu tersebut dan malah menuduh
wanita yang menuduhnya
merebut suaminya, Herman,
adalah orang yang
membocorkan pernikahannya
dengan Rusi. Belakangan
diketahui bahwa Nita dijadikan
istri kedua oleh Rudi. Namun
Nita mengaku bahwa
hubungannya dengan istri
pertama baik-baik saja.
* KUMIS (2000)
o KUMIS CIPT. DODDY RONALD
o KANCING CIPT. DODDY RONALD
o BOTOL CIPT. DODDY RONALD
o CINTA CIPT. DODDY R. / AGUS
o BERJOGED CIPT. E. KURNIA
o PUTUS CINTA CIPT. DODDY R. /
UTE
o BUKA MATA CIPT. E. KURNIA
o POTO COPY CINTA CIPT. WAWAN
BALAGA
o TERLENA CIPT. ALENG YUDA
* ABDULLAH
o ABDULLAH CIPT. NOERIS / UKAM
S. / A. MOENTAZ
o KEJAMNYA CINTA CIPT. DODDY
R. / UTE
o GAIRAH CIPT. KUNTET
MANGKULANGIT
o KANCING CIPT. DODDY R.
o BOTOL CIPT. DODDY R
o BERJOGED CIPT. E. KURNIA
o CINTA CIPT. DODDY R. / AGUS
o POTO COPY CINTA CIPT. WAWAN
BALAGA
o BUKA MATA CIPT. E. KURNIA
o TERLENA CIPT. ALENG YUDA
* BANG MANDOR (2003)
o BANG MANDOR CIPT. HENDRO
SAKY
o TAK PERNAH SATU CIPT. HENDRO
SAKY
o KALUNG PERMATA CIPT. SONA
O’RAMA
o DICUBIT CINTA CIPT. DODDY
RONALD
o BANG MANDOR ( MINUS ONE )
CIPT. HENDRO SAKY
o PELANGI CINTA CIPT. FERRY AW
o GARCIA CIPT. SONA O’RAMA
o PERAWAN TUA CIPT. SONA
O’RAMA
o TERNODA CIPT. SONA O’RAMA
o TAK PERNAH SATU ( MINUS ONE )
CIPT. HENDRO SAKY
* GADIS ATAU JANDA, duet
ekslusif bersama Krisna Mukti
(2003
o GADIS ATAU JANDA CIPT. AWAB
PURNAMA
o CINTA SABUN MANDI CIPT.
NAWAWI
o KOPI SUSU CIPT. LIN SUMANTRI
o SELAMAT TINGGAL KEKASIH CIPT.
RUSTOM NAWAWI
o GADIS ATAU JANDA ( MINUS
ONE )
o DERITA CIPT. HASYIM
o SENGSARA CIPT. H. UKAT S.
o BERCERAI MUDA CIPT. ASDI
NOOR
o ANAK SIAPA CIPT. ASDI NOOR
o KOPI SUSU ( MINUS ONE )
* GOYANG HEBOH (2005)
o GOYANG HEBOH CIPT. EKO SAKY /
Mr. TOENK
o GANJEN CIPT. SOLID AG / JOKO
LESMONO
o SIAPA BILANG CIPT. EKO SAKY
o KEMBANG GOYANG CIPT. H. UKAT
S.
o JOGED GEMBIRA CIPT. AIP AR.
o TANTANGAN CIPT. OSMAN ZEK
o MERPATI CIPT. ANDRY / KERRY
BTM
o OKE PUNYA CIPT. FERRY AW
o API CEMBURU CIPT. AIP AR
o SUWER CIPT. OKY RUDYSTA
* THE BEST NITA TALIA, NONSTOP
EFFECT HOUSE DANGDUT
o GOYANG HEBOH CIPT. EKO SAKY /
Mr. TOENK
o KEMBANG GOYANG CIPT. H. UKAT
S.
o SIAPA BILANG CIPT. EKO SAKY
o BANG MANDOR CIPT. HENDRO
SAKY
o TAK PERNAH SATU CIPT. HENDRO
SAKY
o ABDULLAH CIPT. NOERIS / UKAM
S. / A. MOENTAZ
o GANJEN CIPT. SOLID AG / JOKO
LESMONO
o API CEMBURU CIPT. AIP AR
o JOGED GEMBIRA CIPT. AIP AR.
o KUMIS CIPT. DODDY RONALD
* RUMAH MERTUA (2006), ISI
ALBUM:
o RUMAH MERTUA CIPT. HENDRO
SAKY
o KAU LUKAI CIPT. EKO SAKY
o I MISS YOU CIPT. HENDRO SAKY
o NUMPANG NYANYI CIPT. EKO
SAKY
o GOYANG KHAYANG CIPT. CECEP
B. / MAULANA S.
o SAMA-SAMA RINDU CIPT.
HENDRO SAKY
o DEWA ASMARA CIPT. ENDANG
KURNIA
o PACAR SETIA CIPT. OSMAN ZEK /
UKAM S.
o SAJADAH BIRU CIPT. HENDRO
SAKY
o DITUTUP DIBUKA CIPT. ENDANG
KURNIA
* DANGDUT TECHNO (MALING)
(2007)
o MALING CIPT. DADENG RC/
RUDYSTA, ARTIS : NITA TALIA
o GOYANG HEBOH CIPT. EKO SAKY/
MR. TOENK, ARTIS : NITA TALIA
o HANOMAN OBONG CIPT. RANTO
EDY GUDEL, ARTIS : WONG TELU
o GEDUNG TUA CIPT. HUSEIN AS/S.
NURUDIN, ARTIS : RISNA MANIS
o MENCARI MANGSA CIPT. ALM.
AWAB PURNAMA, ARTIS :
WULANDARA
o PUTRI PANGGUNG CIPT. H. UKAT
S. ARTIS : DESSY KUSTI ENDANG
o KAU LUKAI CIPT. EKO SAKI,
ARTIS : NITA TALIA
o BASAH-BASAH CIPT. ENDANG
RAES, ARTIS : RISNA MANIS/
WULANDARA

sumber dari :
kapanlagi

untuk download mp3nya anda bisa ke ...takemp3

Nita Thalia By Dorce Gamalama - Asal Goblek

Download

asal goblek.3gp

NITA TALIA - TANTANGAN

Download

tantangan.3gp

Nita Talia - Lagu Abdullah

Download

abdullah.3gp

Nita Thalia_BANG MANDOR

Download

bang mandor.3gp



[intro:]
Heboh musiknya
asyik lagunya
heboh penyanyinya
heboh goyangnya
asyik jogednya
heboh penontonnya
[Reff:]
gelisah gelisah… [3X]
janganlah gelisah
hidup di dalam dunia
penuh bermacam problema
sekali-sekali cari hiburan
lepaskan saja beban di dada
hidup jangan dibuat susah
gelisah gelisah [3X]
mengapa gelisah?
joged, joget yang heboh
lagu ini lagu dangdut terbaru
goyang, goyang yang heboh
lagu ini asyik untuk bergoyang
lepaskan saja beban di dada
hidup jangan dibuat susah
gelisah gelisah [3X]
mengapa gelisah?

Nita Talia - Kau (Pasdut) @Petir 2011 Ekstradisi, antv

Download

kau.3gp

Nita Talia - Lepas Kontrol (Pasdut) - HD

Download

lepas control.3gp

Nita Thalia - I Miss U (DVDut)

Download

I miss you.3gp

Nita Thalia - Siapa Bilang (Disco Dangdut)

Download

siapa bilang.3gp

Nita Thalia - Rumah Mertua (DVDut)

nita thalia-merpati-nita talia

Download

merpati.3gp

Nita Thalia & Yashinta - Pasukan Dangdut

Download

pasukan dangdut.3gp

Nita Thalia - Gak Bisa Bobo @ Starvaganza, TPI. 04Oct,2010

Download

gak bisa bobo.3gp

Nita thalia kembang goyang

Download

kembang goyang.3gp

BANG MANDOR - Nita Talia

Nita Thalia: Maling (dangdut disco)

Download

maling.3gp

DISCO DANGDUT GOYANG HEBOH (NITA TALIA)

Download


goyang heboh.mp3

goyang heboh disco.3gp


goyang heboh.3gp

NITA TALIA - Aku Mau Lagi - (versi dangdut).flv

Download

aku mau lagi.3gp


aku mau lagi.mp3

sule- sinyal cinta 2

Download
sinyal cinta 2.3gp

sule_sinyal cinta 2.mp3


Kakawihan urang lembur 2.wmv

Download
trang trang kolentrang.3gp

Dewi Innez - Ewar Tatar.mp4

Download

dewi innez_ewar tatar.3gp

Maya Jasika - Jagung Rebus (Vidio Clip + Lyrics)



maya jasika_jagung rebus.mp3

jagung rebus.3gp

Rig Rundown - Dream Theater's John Petrucci

Download
rig rundown.3gp

Dream Theater - when dream and day reunite-2004 Full Concert.

Download
metropolis when dream and day reunite.3gp

Dream Theater - Gatsbys American

Dream Theater - Outcry (Live in Oslo 2012) HD

Dream Theater - The Spirit Carries On Episode 2

Download
the spirit carries.3gp

Dream Theater - Wither

Download
wither.3gp

Dream Theater - On The Backs of Angels

Download
on the backs of angels.3g

Dream Theater - Another Day

Download
another day.3gp

Dream Theater - Pull Me Under

Download
pull me under.3gp

Dream Theater - Erotomania

Download
erotomania.3gp

Dream Theater - The Dark Eternal Night In-Studio

Download
the dark eternal night.3gp

COCK SPARRER_Take 'em All

Kalau di denger denger irama lagu ini mirip dengan lagu Iwak Peyek yang dipepolerkan oleh Trio Macan,Namun lagu ini dibawakan dengan versi punk...

Kalau penasaran coba download mp3nya atau juga download 3gpnya disini atau disini

lirik
We worked our way up from eastend pubs
To gigs and back stage passes
Ex-boxing champs, West end clubs
Americans in dark glasses
Driving ten grand cars, they drinkin hotel bars
They're even making money in bed
They wouldn't be no loss, they aint worth a toss
It's about time they all dropped dead.
[Chorus]
Take 'em all, take 'em all
Put 'em up against a wall and shoot 'em
Short and tall, watch 'em fall
Come on boys take 'em all
Well tough shit boys, it aint our fault
Your record didn't make it
We made you dance, you had your chance
But you didn't take it
Well, I gotta go make another deal
Sign another group for the company
I don't suppose we'll ever meet again
You'd better get back to the factory.
[Chorus]
Take 'em all, watch 'em fall [x4]
[Chorus Repeat...]

Syahrini_Aku Tak Biasa

mungkin diriku harus pergi selamanya darimu
atau ku harus mengakhiri cinta ini kepadamu
kini cintaku telah kau bagi
tak sanggup aku menghadapi semua ini
reff:
aku tak biasa bila tiada kau di sisiku
aku tak biasa bila ku takmendengar suaramu
aku tak biasa bila tak memeluk dirimu
aku tak biasa bila ku tidur tanpa belaianmu
aku tak biasa, aku tak biasa
ku coba untuk terus berlalu dari hatimu, akutak bisa
bayangan itu selalu mengganggu di tidurku, ku menangis
kini cintaku telah kau bagi
tak sangggup ku hadapi semua ini
repeat reff [2x]



download

aku tak biasa.3gp

aku tak biasa.mp3

Syahrini_Kau Tlah Yang Memilih Aku

Download

kau yang memilih aku.3gp

ayu trisnawati_kau yang memilih aku_koplo.3gp

kau yang memilih aku.mp3

ayu trisnawati_kau yg memilih aku_koplo.mp3

Cinta tak pernah sesakit ini
Cinta tak pernah seperih ini
Yang aku minta tulus hatimu
Bukan kau curangi aku
Rasa yang ada didalam hati
Tangis yang ada saat kusendiri
Inilah akhir kisah cintaku
Kisah bersamamu
Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti akuKau putar cerita
Sehingga aku yang salah
Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna
Mungkinkah semua mereka tahu
Saat hatiku luluh kepadamu
Kau pergi dengan kisah yang baru
Dan kusimpan di ketulusan hati
Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah
Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
lyricsalls.blogspot.com
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna
(Kau yang memilih aku)
Kau yang memilih aku
(Kau yang memilih aku)
Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah
Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna
Kau yang telah memilih aku
Kau juga yang sakiti aku
Kau putar cerita
Sehingga aku yang salah
Kau selalu permainkan wanita
Kau ciptakan lagu tentang cinta
Hingga semua tahu
Kau makhluk sempurna

syahrini_kau yang memilih aku.mp3&repeat=alwa ys&autostart=true" width="0" height="0" type="application/ x-shockwave- flash">


ayu trisnawati_kau yang memilih aku dangdut koplo

Wina DH_SUSIS

Download

Susis.3gp

Wina DH ft Iwa K_Bye Bye

Wina DH_Bola Salju

Download

Bola Salju.3gp

Wina DH_Cinta Yang Salah



Download file 3gp

Wina_Talaga Warna



Downtload file 3gp

Wina_ Bathin Ceurik

Download

bathin ceurik.3gp|mp3

Wina_Tarik Jangkar

Download
tarik jangkar.3gp|mp3

Wina_Cisoca Paneda

Download

cisoca paneda.3gp|mp3

Wina_Kahayang

Download

kahayang.3gp&mp3

Wina_Kapinis

Download

kapinis.3gp|mp3

Wina_Nu Di Lamun

Download

nu di lamun.3gp|mp3

Wina_Cinta Nu Nganteung

Download

cinta nu nganteng.3gp|mp3

Wina_Asa Ngambang

Downloa

asa ngambang.3gp|mp3

Wina_Kumis



Download file 3gp

Wina_Jasa Indung Bapak

Download

jasa indung bapak.3gp/mp3

Wina_Ceuk Saha

Download

ceuk saha.3gp|mp3

Wina_Hujan Cimata

Download

hujan cimata.3gp & mp3

Wina_IBU

Download

tafakur.3gp & mp3

Wina_Surga Na Talapak Sampeyan Indung

Download

surga na dampal sampean indung.3gp|mp3

Wina_Indung

Download

indung.3gp/mp3

Wina_Ta'fakur

Download

tafakur.3gp & mp3

Wina_Budak Saha

Dipikir siang jeung weungi
Hirup teh naha nyorangan
Dirasa rasa da puguh aya nu boga
Ema bapa anjeun dimana
Teu sangka ku nasib diri
Hirup teh pahat tulalis
Lami gede cicing di yayasan
Ema bapa anjeun dimana
Duh gusti…
Ari abdi budak saha
Teu puguh laratannana
batin ceurik balilihan
Ari abdi budak saha
Ieu hate terus tumanya
Na dimana anu ngandung
Na dimana nu ngayuga
Ari abdi budak saha
ieu hate terus tumanya
Na dimana ari indung
Na dimana ari bapa

^ Download

budak saha.3gp|mp3

Wina_Tilu Taun

Download

tilu taun.3gp&mp3

Wina_Yatim Piatu



Download file 3gp

Wina,Dedi Krisna,Dewi Azkya_Na Timana

Download

na timana.3gp|mp3

Wina_Candu Cinta

Download

candu cinta.3gp&mp3

Wina_Lalakon Cinta

Download

lalakon cinta.3gp|mp3

Wina_Nu Maha Agung

Download

nu maha agung.3gp|mp3

Wina_Di Surga

Download

disurga.3gp|mp3

Wina_Tunggul Rahayu



Download file 3gp

Aci Jessica_Nu Anyar Mulang

Download

nu anyar mulang.3gp

streming

Aci Jessica_Teu Bisa Aya Gantina

Download

teu bisa aya gantina.3gp

streaming

Aci Jessica_Bulan Puasa

Downloa
bulan puasa.3gp

streaming

Aci Jessica_Asa



Download file 3gp

Aci Jessica_Beger Mindo



Down file 3gp

Aci Jessica_Laut Kidul

Download
laut kidul.3gp

streming

Aci Jessica_Hampura



Download file 3gp

Aci Jessica_Galindeung Salira



Download file 3gp

Aci Jessica_Layung Beureum

Download
layung bereum.3gp

just streaming

aci jessica_sorabi bandros

Download
sorabi bandros.mp3

just streaming

Aci Jessica_Kunaon Anjeun Tega

Download kunaon anjeun tega.mp3

aci jessica_kunaon anjeun tega.3gp


Aci Jessica_Kuteungteuingeun

Download

aci jessica_kuteungteuingeun.mp3

aci jessica_kuteungteuingeun.3gp

Dewi Yull - Kau Bukan Dirimu (versi 2)


mimpikah diriku
melihat dirimu
walau kau berada
dekat disisiku
namun terasa jauh
dimana ceria
ciri khas dirimu
dimana candamu
dimana manjamu
yang kusuka darimu
kau bukan dirimu lagi
kau bukan yang dulu lagi
dimana cintamu sayang
dimana kasihmu
kulihat dari wajahmu
cara menghias dirimu
kini kusadari sayang
kau bukan dirimu
semua tlah berlalu sayang
ku bukan yang dulu lagi
kini kusadari sayang
kau bukan dirimu
kini kusadari sayang
kau bukan dirimu...

Download
kau bukan dirimu.3gp/audio

Lagu ini dirilis ulang oleh...

Dewi Yull - Kau Dan Aku Sama


Cinta bagaikan irama tumpuan alunan nada
Kadang sendu kadang syahdu gejolak didalam jiwa
kau dan aku seirama senada di dalam cinta
sama-sama merasakan kecewa dalam asmara
jangan biarkan hatimu terluka
Merana hanya karena ulah asmara
Jangan biarkan dirimu tercekam terhempas
Terkuras hanya karena kasih yang semu
Kita sama-sama menanti
Kekasih yang ingkarkan janji
Kita sama-sama dilanda kerinduan dua insan
Merasakan cinta gelisah desahmu
Sudah nasib kita ditakdirkan sama
Mungkinkah cinta diantara kita

Download
kau dan aku sama.3gp

Broery Marantika & Dewi Yull : Jangan Ada Dusta Diantara Kita (HQ Audio)


Ketika pertama kujumpa denganmu
Bukankah pernah kutanyakan padamu kasih
Takkan kecewakah kau pada diriku
Takkan menyesalkah kau hidup denganku kasih
Memang kau bukan yang pertama bagiku
Pernah satu hati mengisi hidupku dulu
Dan kini semua kau katakan padaku
Jangan ada dusta di antara kita kasih
Semua terserah padamu aku begini adanya
Kuhormati keputusanmu, apapun yang akan
Kau katakan, sebelum terlanjur kita jauh
Melangkah, kau katakan saja

Download

jangan ada dusta diantara kita.3gp/audio

Inul daratista_GOYANG INUL


Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semuanya
Jangan heran kalau Inul sedang goyang
Rada panas, agak seksi
Ma’afkanlah…
Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semua yang ada disini
Ada yang bilang:
dangdut tak goyang bagai sayur tanpa garam
kurang enak, kurang sedap
Dari itu Inul goyang
agar semuanya senang
Bagi yang kurang berkenan
melihat Inul bergoyang
jangan marah, ma’afkanlah…
Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semua yang ada disini
goyang yuuuk… ach…
Seribu satu macam problema
sejenak kita lupakan saja
lihatlah goyang Inul
semoga terhibur, sayang…
Bagi yang sedang putus bercinta
jangan bersedih jangan berduka
goyang Inul obatnya
mari kita gembira, sayang…
Tapi janganlah lupa
sambil kita berdo’a
agar kita semua sehat sentausa
Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semua yang ada disini
goyang lagi yuuuk… acgh…
Seribu satu macam problema
sejenak kita lupakan saja
lihatlah goyang Inul
semoga terhibur, sayang…
Bagi yang sedang putus bercinta
jangan bersedih jangan berduka
goyang Inul obatnya
mari kita gembira, sayang…
Tapi janganlah lupa
sambil kita berdo’a
agar kita semua sehat sentosa
Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semua yang ada disini
Ada yang bilang:
dangdut tak goyang bagai sayur tanpa garam
kurang enak, kurang sedap
Dari itu Inul goyang
agar semuanya senang
Bagi yang kurang berkenan
melihat Inul bergoyang
jangan marah, ma’afkanlah…
Para penonton…
Bapak-bapak, Ibu-ibu, semua yang ada disini:
Ma’afin Inul ya?
Udah dulu ah

Download
goyang inul.3gp/audio

Inul Daratista - Goyang Gosip



Sungguh aku tak menyangka
goyangan jadi cerita
karena aku bergoyang sambil berdendang
Berita kemana-mana
tersebar lewat media
Tivi, koran dan radio selalu ada
Jangan cepat percaya
aku pun tahu aturannya
Tari Jaipong, joged India, goyang dangdutan
itu mah biasa
Gosip! goyang gosip!
Goyanganku katanya terlalu nyentrik
Gosip! Goyang gosip!
Bawalah saja aturanmu sendiri
Tinggal terserah yang memandang
aku disini berdendang
goyang pinggul irama gendang
saya menghibur, anda pun senang
Tari Jaipong, joged India, goyang dangdutan

Download
goyang gosip.3gp/audio

Inul Daratista - Terima Kasih



Terima kasih aku ucapkan
Pada bapak, ibu dan saudara
Telah sudi datang ke tempat ini
Di acara hiburan panggung ini
Penonton oh penonton...
Terimalah kini saya bernyanyi
Semoga tak kecewa
Anda terhibur aku bahagia
Penontoh oh penonton...
Reff :
Diradio kau dengar suaraku
Lewat nada lagu kesayanganmu
Di teve kau lihat wajahku
Di acara pilihan dangdut pemirsa
Karena rasa cintaku
Hanyalah untuk mu sayang
Marilah kita goyang bersama
Penonton... oh penonton...
Kembali ke Reff

Download

terima kasih.3gp/audio

Inul Daratista- Kocok Kocok



Download
dikocok kocok.3gp/audio

Lirik

Ku tak mau cintaku
dikocok-kocok aah…
Ku tak ingin sayangku
dikocok-kocok
Seperti arisan nunggu giliran
Aduh aduh aduh aduh aduh
Mana tahan aah…
Reff:
Yang ku mau
cintamu hanya padaku ouh…
Yang ku ingin
sayangmu satu untukku
Tiada yang lain, cinta yang lain
Aduh aduh aduh aduh aduh
Ku tak mau aah…
Dikocok-kocok
Dikocok-kocok
Dikocok-kocok
Bila arisan dikocok
sudah pasti menang
tapi nunggu giliran
Tapi cinta dan sayangku
ku tak mau (tak mau, tak mau, tak mau)
dikocok-kocok aah…
dikocok-kocok ah
Ku tak mau cintaku
dikocok-kocok aah…
~{}~
Disayang-sayang
dimanja-manja
aku mau
Jadi pacarmu
jadi kasihmu
ho ho ho…
Tetapi bila dikocok-kocok cintaku
Ogah ah ogah
Aku tak mau ho ho ho…
Cinta bukan untuk mainan
Ku tak mau disamakan
dengan arisan
dikocok-kocok baru keluar ‘auu…

Inul Daratista - Arjunanya Buaya

Lirik

kau memang selalu mencar-cari
Kau Curi-Curi waktu dari ku
Cinta yang satu kau bagi-bagi
Cinta untuk ku kau bawa pergi
Itu sudah biasa
Selingkuh kau anggap biasa
wanita mana tak kecewa
Arjuna nya buaya
Reff:
Katanya ke Kantor alasannya Lembur
Tapi Kau hepi
Bicara mu banyak suka pura-pura
Ku tak Perduli
Katanya ke Kantor alasannya Lembur
Tapi Kau hepi
Bicara mu banyak suka pura-pura
aku tertipu,,

Download

arjunanya buaya.3gp/audio

Inul Daratista_Kasìh tak memiliki

indahnya cinta
warnai hatiku
mengalun lembut
mengalun merdu di hatiku
cintamu berubah
kau berpaling dariku
tinggalkan diriku
dengan hati yang tlah terluka
tak pernah ku duga
dalam kelembutan cintamu
kau dustai aku
saat berdua dengan dirinya
kini angan dan rinduku
berubah menjadi dukaku
kasih tak termiliki
kini mimpi indah tentangmu
biarlah tersimpan di hati
kasih tak termiliki
terluka oleh cintamu
ku harus melupakanmu

Inul Daratista_GOYANG INUL

Lirik
para penonton
bapak-bapak ibu-ibu semuanya
jangan heran kalo inul sedang goyang
rada panas, agak seksi
maafkanlah
para penonton
bapak-bapak ibu-ibu
semua yang ada di sini
ada yang bilang
dangdut tak goyang
bagai sayur tanpa garam
dari itu inul goyang
agar semuanya senang
bagi yang kurang berkenan
melihat inul bergoyang
jangan marah, maafkanlah
para penonton
bapak-bapak ibu-ibu
semua yang ada di sini
goyang yuk
reff: seribu satu macam problema
sejenak kita lupakan saja
lihatlah goyang inul
semoga terhibur, sayang
bagi yang sedang putus bercinta
jangan bersedih, jangan berduka
goyang inul obatnya
mari kita gembira, sayang
tapi janganlah lupa
sambil kita berdoa
agar kita semua
sehat sentosa
para penonton
bapak-bapak ibu-ibu
semua yang ada di sini
goyang lagi yuk

DEWI YULL Kini Baru Kau Rasa

Kau anggap cinta
hanya sandiwara
hanya tawa dan canda
hanya pelipur lara nanti juga kan sirna
kini kau rasa
pahit getirnya cinta
mengapa kau lepaskan
kini jadi sesalan
kasih entah dimana
kini kau selusuri
jalan-jalan memorie
kau harapkan bertemu
kekasih yang kau rindu
tiada bisa kau lupa
wajah dan senyumannya
s'makin lama kau coba
melupakan dirinya
s'makin dalam kau rasa
bukit berbunga
rendevous berdua
kau selalu kesana
seakan dia disana
menantikan dirimu
terbayang-bayang
manis dalam kenangan
kini baru kau rasa
kasih tiada duanya
cinta tiada taranya
s'makin lama kau coba
melupakan dirinya
s'makin dalam kau rasa....

Lagu ini dilantunkan kembali oleh Ria Amelia

Download
kini baru kau rasa.3gp/audio

Kini baru kau rasa - Ria amelia

Download kini baru kau rasa.3gp/audio

Lirik

Kau anggap cinta
hanya sandiwara
hanya tawa dan canda
hanya pelipur lara nanti juga kan sirna
kini kau rasa
pahit getirnya cinta
mengapa kau lepaskan
kini jadi sesalan
kasih entah dimana
kini kau selusuri
jalan-jalan memorie
kau harapkan bertemu
kekasih yang kau rindu
tiada bisa kau lupa
wajah dan senyumannya
s'makin lama kau coba
melupakan dirinya
s'makin dalam kau rasa
bukit berbunga
rendevous berdua
kau selalu kesana
seakan dia disana
menantikan dirimu
terbayang-bayang
manis dalam kenangan
kini baru kau rasa
kasih tiada duanya
cinta tiada taranya
s'makin lama kau coba
melupakan dirinya
s'makin dalam kau rasa....

dewi yull yang pertama kali melantunkan lagu tersebut diatas...

Inul Daratista Buaya Buntung

Lirik

Dasar kau buaya buntung tung
pacaran kok itung-itung tung
dasar kau buaya buntung
mencari untung
kamau datang cuma bawa cinta ta
kamu datang cuma bawa sayang yang
apa aku harus makan cinta
dasar buaya
buaya.... buntung...
buntung dong....
Dasar kau buaya buntung tung
pacaran kok itung-itung tung
dasar kau buaya buntung
mencari untung
mau makan mau makan mau makan
maunya dibeliin
mau minum mau minum mau minum
maunya diambilin
mau pergi mau pergi jalan jalan
maunya dibayarin
minta ini minta itu minta anu
maunya dituruti
punya pacar cuma modal dengkul
tiap hari ngomongnya sebakul
punya pacar cuma cari untung
memang dasar kau buaya buntung
Dasar kau buaya buntung tung
pacaran kok itung-itung tung
dasar kau buaya buntung
mencari untung
kamau datang cuma bawa cinta ta
kamu datang cuma bawa sayang yang
apa aku harus makan cinta
dasar buaya
buaya.... buntung...
buntung dong....
Dasar kau buaya buntung tung
pacaran kok itung-itung tung
dasar kau buaya buntung
mencari untung
Download buaya buntung.3gp/audio