Laman

Cari aja disini yaa...!

Kamis, 06 Desember 2012

Neng Geulis - Via Vallen (Karaoke)

Neng geulis pujaan eungkang

Neng geulis akang hoyong tepang

Upami teu aya pamengan

Langkung sae urang keunalan

Neng geulis pujaan eungkang

neng geulis akang hoyong teupang

upami teuaya pamengan

sasih paun yu urang tunangan

eta saha anu acuk bodaseta saha snu acuk kayas

pipi koneng irung mancung

putri Bandung

Neng geulis pujaan eungkang

neng geulis akang hoyong teupang

upami teuaya pamengan

sasih paun yu urang tunangan
Download Neng Geulis - Via Vallen (Karaoke) - video

Download via vallen neng geulis mp3

Download via vallen neng geulis 3gp