Laman

Cari aja disini yaa...!

Senin, 05 November 2012

Layang Suworo remix Reni Farida

layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai
layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworomu mung nambai kangene atiku
layang sworomu mung nambai kangene atiku Download Layang Suworo remix Reni Farida 3gp

Download Layang Suworo remix Reni Farida mp3