Laman

Cari aja disini yaa...!

Minggu, 11 November 2012

Cidra - Ai Shantya

DOWNLOAD MP3

Download 3gp

Download VIDEO Cidra - Ai Shantya -

TEU SANGKA TI JAUHNA ANJEUN TEGA BIBILASAN TEU SANGKA ANJEUN CIDRA LUAS IKHLAS TAYA RAS RASAN MIDUA CINTA 2X REF## JANGJI ANJEUN CENAH REK SATIA MOAL LAAS KENA COCOBA JANGJI ANJEUN REK SASUKA DUKA MOAL LAAS KENA GOGODA CIDRA CINTANA KU TEU SANGKA RASA CINTA URANG DUAAN RASA CINTA KATALANGSARA RASA CINTA MEUNANG TUNGGARA RASA CINTA KEUNA KU CIDRA