Laman

Cari aja disini yaa...!

Senin, 27 Agustus 2012

Dang Dut FUNKY HOUSE DANCE KUCING GARONG

Kelakuan si kucing garong
Ora kena ndeleng sing mlesnong
Main sikat main embat
Apa sing liwat
Kelakuan si kucing garong
Selalu ngulati sasaran Asal ndeleng pepesan
Wajah bringasan
Iku contoe wang lanang
Sing sifate kaya kucing garong
Awas kudu ngati-ati
Yen kucing garong lagi beraksi Sing dadi modal andalan
Kucing ngedengi duit atusan
Yen bli kuat nahan iman
Bisa-bisa jadi berantakan


* DOWNLOAD Dang Dut FUNKY HOUSE DANCE KUCING GARONG - 3gp

** dangdut erna sari kucing g free mp3 downloads