Laman

Cari aja disini yaa...!

NINING MEIDA - KALANGKANG

Download
Kalangkang.3gp

lirik

Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih…
Mungguhing dina impenan
Geuning sakitu leahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin ..kaambung damis
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkeh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh
Luhur pasir tepung geten
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan…..nu duaan
Hanjakal ….hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang…
Harepan ……harepan …. diri
Sing nyanding jeung kanyataan