Laman

Cari aja disini yaa...!

NINING MEIDA --- **JALIR JANJI**

Download
jalir janji.3gp

lirik jalir janji
Teu lami sa sasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weleh di anti-anti
Bakal nyorang rapi rapi
Awas ulah robih dei
Komo dei rek jalir janji
Estu cinta ukur hiji
Nepi kanti jalur pati
Nya abdi sareng salira
Pada-pada mika cinta
Susah senang nya
sasarengan
Pait manis nya duaan
Ulah jalir janji
ulah jalir janji
Komo deui aya niat
nganyenyeri
Ulah jalir janji
Ulah jalir janji
Komo deui aya niat gaduh
deui
Kadedeh nu urang
Kaheman nu urang