Laman

Cari aja disini yaa...!

Evi Tamala_Cenah

Lirik

Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa
kangen
Ku teu kawawa ku rasa
sono
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong
patepang
Ku teu kawawa hoyong pa
amprok
Sono...
Aduh engkang kunaon bet
harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana
Kamana..
Aduh engkang cenah moal
teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun katineung rasa
Aduh engkang katineung
urang
Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohong na
Nineung ku heureuy na
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa kurasa
kangen
Ku teu kawawa ku rasa
sono
Siang wengi abdi ngantosan
Ku teu kawawa hoyong
patepang
Ku teu kawawa hoyong pa
amprok
Sono...
Aduh engkang kunaon bet
harianeun
Kunaon teu ngaraoskeun
Ieu hate nu leungiteun
Kamana atuh kamana
Nepangkeun katineung rasa
Na atuh kedah kamana
Kamana..
Aduh engkang cenah moal
teungteuingeun
Cenah moal mopohokeun
Ieu hate nu leungiteun
Iraha atuh iraha
Nepungkeun katineung rasa
Aduh engkang katineung
urang
Nineung ku deudeuhna
Nineung ku belana
Nineung ku bohong na
Nineung......

Download

CENAH.mp3

cenah.3gp